Двері

Кожна людина бажає чогось індивідуального. І саме тому компанія AlexPro пропонує широкий вибір дверей різних розмірів та різних естетичних рішень.

Погодьтеся, що двері ми встановлюємо в першу чергу для того, щоб захистити себе від «небажаних гостей». Чим товщий, якісніший метал, з якого вона виготовлена, тим спокійніше, впевненіше ми себе почуваємо. Велику роль також відіграє надійність замків. Гарні двері повинні: приглушувати звуки з вулиці, забезпечуючи тишу власникові будинку, зберігати тепло, відповідати гігієнічним нормам, не пропускати шкідливих запахів. Одним словом створювати затишок приміщення. Ми рекомендуємо купувати вхідні двері металеві, так, як вони мають ряд переваги перед металопластиковими або дервяними.

   Двері вхідні

Монтаж дверей вхідних



Двері міжкімнатні

Міжкімнатні двері необхідно вибирати виходячи з ваших потреб. У кожної моделі є свої переваги і недоліки. Наприклад, якщо вам потрібна гарна шумоізоляція кімнати, то ваш вибір — це глухі двері, якщо потрібні двері у ванну, то це вологостійкі моделі. Якщо хочете заощадити місце, то придивіться до складних або розсувних конструкцій.

Розсувні двері

Складні двері

Монтаж дверей міжкімнатних

Наші менеджери допоможуть підібрати вам продукцію, яка задовільнить ваші потреби. Телефонуйте або завітайтедо до нас за адресою вказаною в контактах сайту.