Відкатні, Розпашні, Секційні ВОРОТА

На сьогоднійшній день існує безліч видів різних типів воріт. Найпопулярнішими з яких є: відкатні, розпашні, секційні. В даній статті ми детально розглянемо кожен із цих видів воріт.

        Секційні ворота

За своєю конструкцією секційні ворота досить прості. Кілька сендвіч-панелей, скріплених петлями, складають цілісне полотно. Це полотно пересувається за допомогою роликів по горизонтальних і вертикальних напавляючих, закріплених на стелю і внутрішню стіну відповідно. При відкритті воріт, секції одна за одною переміщаються по направляючих в простір під стелею. Для кожних воріт індивідуально підбираються торсіонні пружини в залежності від ваги конструкції. За рахунок цього секційні ворота можна з легкістю піднімати і опускати вручну. Але якщо ворота досить великі (площа понад 9 кв.м), рекомендується встановлювати електричний або механічний привід. В цьому випадку їх можна відкривати за допомогою пульта дистанційного керування або стаціонарної клавіші перемикача. Секційні ворота досить міцні. Їх пристрій захищений від обривів троса храповими муфтами. Такий захист блокує полотно значної ваги, не даючи йому впасти. А в разі відключення електроенергії, ворота з електроприводом можна розблокувати і відкрити за допомогою спеціального ключа. Структура секційних воріт досить різноманітна. У конструкції деякі виробники передбачають розміщення вхідних хвірток. Хоча тут у кожного виробника є свої обмеження в розмірах для облаштування невеликого додаткового входу.

         Розпашні ворота

Розпашні ворота є традиційними і класичними моделями воріт. Такий варіант воріт найбільш перевірений часом і простий у використанні. Розпашні ворота являють собою дві створки,  закріплені до опорних стовпів за допомогою трьох металевих петель. Створки воріт складаються з рам, зібраних з профілів, в яких встановлено заповнення. Заповнення може розташовуватися як всередині рами (вбудований тип монтажу герметично), так і зовні (накладний тип монтажу). Заповнення може бути різним по бажанню замовника від металопрофілю до деревяних виробів. Великий асортимент електричних пристроїв дає змогу підібрати якісне та не дороге рішення автоматичного відкривання таких воріт.

        Відкатні ворота

Відкатні ворота за типом не значно відрізняються від розпашних. Принцип відкривання таких воріт заключається в тому що полотно відкочується в напрямку паркану. Перевага такого типу в економії місця тереторії, адже полотно в таких воротах ховається за парканом. Тому якщо економія тереторії цікавить замовника то доречно вибрати саме цей тип відкривання.

Наші менеджери допоможуть підібрати вам продукцію, яка задовільнить ваші потреби. Телефонуйте або завітайтедо до нас за адресою вказаною в контактах сайту.